Άμεση επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους

icon_widget_image Δευτέρα - Παρασκευή: 9π.μ. - 5μ.μ.; Σάββατο: 10π.μ. - 2μ.μ. icon_widget_image Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 33, 18540, Πειραιάς icon_widget_image +30 2104177179 icon_widget_image info@knox.gr
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων πυρανίχνευσης και ανίχνευσης αερίων.
Εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ελληνικούς οίκους στο χώρο της πυρασφάλειας, είμαστε δίπλα σας σε κάθε εγκατάσταση, όσο απαιτητική και να είναι, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, σε συμβατικά συστήματα και διευθυνσιοδοτημένα συστήματα.

Εταιρίες που εκπροσωπούμε – συνεργαζόμαστε:

  • INIM Electronics
  • Eaton
  • GlobalFire
  • Cooper Univel S.A.
  • Olympia electronics
  • Teletek Electronics
  • PARADOX HELLAS S.A.

Το σύστημα διευθυνσιοδοτούμενης ανίχνευσης έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τη συσκευή η οποία έχει δώσει συναγερμό ή έχει βλάβη (αισθητήρας ή σημείο κλήσης) και επιτρέπει την πλήρη διαμόρφωση των παραμέτρων ανίχνευσης (επίπεδα συναγερμού, ευαισθησία κ.τ.λ.) καθώς και την προσαρμογή στις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Τα συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης αποτελούν την πιο κοινή επιλογή για πολλές εγκαταστάσεις. Η φιλοσοφία πίσω από αυτά τα συστήματα επικεντρώνεται στον διαχωρισμό του κτηρίου σε περιοχές που αναφέρονται ως ζώνες, με κάθε ζώνη να περιλαμβάνει ανιχνευτές πυρκαγιάς και μπουτόν αναγγελίας.

Τα συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης συνίστανται για μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις και παρέχουν μια προσιτή και οικονομική λύση.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε συστήματα ανίχνευσης αερίων όπου εγκαθίστανται για την έγκαιρη ειδοποίηση διαφυγής ή διαρροής σε χώρους όπου είτε αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται ή παράγονται επικίνδυνα αέρια και διαλύτες.

Προμηθεύουμε ασύρματα συστήματα πυρανίχνευσης υψηλής ποιότητας, παρέχοντας και τους αντίστοιχους πίνακες, καθώς και πυρανιχνευτές.

Συστήματα Ανίχνευσης Αερίων για Parking – ανίχνευσης μονοξειδίου του άνθρακα CO.
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων ανίχνευσης αερίων μονοξειδίου του άνθρακα CO που είναι υποχρεωτικά για χώρους που στεγάζονται σταθμοί αυτοκίνητων.