Πυροσβεστήρες Knox: Αποστολή, Παράδοση, Πληρωμή, ΦΠΑ

Πληροφορίες σχετικά με την αποστολή

  • Χώρες και περιοχές που παραδίδουμε: Παραδίδουμε σε όλη την Ελλάδα.
  • Κόστος αποστολής: Αττική - Υπάρχει χρέωση σε όλη την Αττική 2,50 ευρώ (εξαιρούνται τα Νησιά, όπου ισχύει η χρέωση βάσει βάρους, καθώς και ειδικές χρεώσεις με βάση και το πόσο δυσπρόσιτη είναι η περιοχή. Θα σας καλέσουμε για επιβεβαίωση μεταφορικών στα Νησιά). 
  • Χερσαίοι προοορισμοί: Εκτός των παραπάνω περιοχών, το κόστος αποστολής είναι €3,80 με ΦΠΑ, έως 3 κιλά και €0,80 για κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση αντικαταβολής, το κόστος διαμορφώνεται στα €4,90 ευρώ με ΦΠΑ, έως 3 κιλά και €0,80 για κάθε επιπλέον κιλό. 
  • Νησιά: το κόστος αποστολής για όλους τους νησιωτικούς προορισμούς είναι €4,00 με ΦΠΑ, έως 3 κιλά και €1,30 για κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση αντικαταβολής, το κόστος διαμορφώνεται στα €4,90 ευρώ με ΦΠΑ, έως 3 κιλά και €1,30 για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Ποια εταιρεία courier χρησιμοποιούμε: Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας με την Γενική Ταχυδρομική, καθώς και με άλλα courier που συνεργαζόμαστε.
  • Χρόνος Παράδοσης: Τα διαθέσιμα προϊόνα έχουν Άμεση παράδοση / Παραλαβή 1-3 ημέρες. Η εταιρεία ενημερώνει τον πελάτη για τον χρόνο παράδοσης (πάντα εντός Αττικής).

ΦΠΑ

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές, συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.  

Τρόποι Πληρωμής

To eshop θέτει στη διάθεσή σας τους κάτωθι τρόπους πληρωμής: 

  1. με αντικαταβολή 
  2. μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της εταιρείας μας (Προσοχή: σε περίπτωση που επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να δεσμεύσουμε το στοκ και αφού σας απαντήσουμε θετικά, τότε μπορείτε να κάνετε την κατάθεση. Τηλ.: 2104177179, Email:sales@knox.grinfo@knox.gr).
  3. μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. (μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank).
  4. με Paypal Express Checkout (μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Paypal).

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, το έμβασμα θα πρέπει να κατατεθεί σε τράπεζα εντός 2 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης και επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Υπολογίστε γύρω στις 2-3 ημέρες από τη στιγμή της κατάθεσης για να φθάσει η τραπεζική μεταφορά στο eshop. Συνακόλουθα, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής του εμβάσματος. Το ύψος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη. Τα απαραίτητα τραπεζικά στοιχεία του λογαριασμού προς τον οποίον θα πρέπει πραγματοποιήσετε το έμβασμα σας γίνονται γνωστά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ασφάλεια
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.