Άμεση επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους

icon_widget_image Δευτέρα - Παρασκευή: 9π.μ. - 5μ.μ.; Σάββατο: 10π.μ. - 2μ.μ. icon_widget_image Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 33, 18540, Πειραιάς icon_widget_image +30 2104177179 icon_widget_image info@knox.gr
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα συστήματα κατάσβεσης για κουζίνες. Το κατασβεστικό υλικό Wet Chemical έχει κατασκευαστεί για κατάσβεση σε κουζίνες επαγγελματικού τύπου οι οποίες δεν θα ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ξηρά σκόνη.

Λόγω της συμπληρωματικής νομοθεσίας από την πυροσβεστική όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος οπού έχουν φριτέζα ρεύματος αερίου οπού γίνετε η χρήση μαγειρικών ελαίων και λυπών είναι αναγκαία η χρήση πυροσβεστήρα f- class. Αν η χωρητικότητας της φριτέζας είναι άνω τον 10 λίτρων είναι αναγκαία η τοποθέτηση τοπικού συστήματος wet chemical ενώ αν η χωρητικότητα της φριτέζας είναι κάτω από δέκα λίτρα είναι η αναγκαία η χρήση φορητού πυροσβεστήρα κατασβεστικές ικανότητας 25F.

Το Wet Chemical είναι σε θέση να ανιχνεύσει και να κατασβέσει οποιαδήποτε μαγειρική συσκευή. Χρησιμοποιούνται ειδικοί κύλινδροι σε χαμηλή πίεση και ενεργοποιείται μηχανικά .Το Wet Chemical έχει σαν βάση παρασκευής το μίγμα άλατος – καλίου.