Άμεση επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους

icon_widget_image Δευτέρα - Παρασκευή: 9π.μ. - 5μ.μ.; Σάββατο: 10π.μ. - 2μ.μ. icon_widget_image Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 33, 18540, Πειραιάς icon_widget_image +30 2104177179 icon_widget_image info@knox.gr

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ανίχνευση, Κατάσβεση, Πυροδιαμέρισμα

KNOX PROTECTION

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Κορυφαίες εταιρίες προϊόντων & συστήματων πυρανίχνευσης! Εξειδικευμένο τμήμα με τεχνικούς πυρασφάλειας. Άρτια εγκατάσταση, σωστή τεχνική υποστήριξη.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Για αέρια εκρηκτικά και τοξικά, ξεχωριστοί ανιχνευτές για κάθε τύπο αερίου. Ετήσιος επαναπρογραμματισμός ή αλλαγή αισθητηρίου ανάλογα τον τύπο αερίου, βάσει προδιαγραφών.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Δίνουμε λύσεις στις εφαρμογές φωτισμού ασφαλείας καλύπτοντας οποιαδήποτε απαίτηση για το σπίτι, το γραφείο και σε κάθε εγκατάσταση εταιρική ή βιομηχανική.

ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Σχεδιασμός συστημάτων ολικής κατάκλυσης για την επίτευξη ενεργής πυροπροστασίας και καταστολή φωτιάς σε κλειστούς χώρους και βιομηχανίες.

ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Κατασβεστικό υλικό Wet Chemical για κατάσβεση σε κουζίνες επαγγελματικού τύπου στις οποίες δεν θα ήταν δυνατόν η χρήση ξηράς σκόνης.

ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Συστήματα με καταιονητήρες, σε κτίρια ή τμήματα κτιρίων, με σκοπό την αυτόματη ανίχνευση και κατάσβεση πυρκαγιάς, στα πρώτα στάδια της.

ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Αν η πίεση και παροχή νερού για το πυροσβεστικό δικτύου δεν επαρκεί, κρίνεται αναγκαία η χρήση συγκροτήματος αντλιών.

ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Χρήση ξηράς σκόνης κυρίως για την κατάσβεση υγρών φωτιών επιφανείας, όπου απαιτείται γρήγορη κατάκλυση της πυρκαγιάς.

Κατάσβεση

Εγκατάσταση συστημάτων πυρόσβεσης για πρατήρια καυσίμων για ιδιαίτερα εύφλεκτα υγρά, τα οποία δύναται να δημιουργήσουν εκρήξιμους ατμούς.

ΠΥΡΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Εγκατάσταση πιστοποιημένων πυράντοχων θυρών πυρασφαλείας. Των 60 λεπτών και 120 λεπτών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΠΥΡΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Έλεγχος εξάπλωσης της πυρκαγιάς με διαχωρισμό του κτιρίου σε πυροδιαμερίσματα και χρήση υλικών περιορισμένης αναφλεξιμότητας και καυστότητας.

ΠΥΡΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Εμποδίζει τη μετάδοση πυρκαγιάς μέσω του συστήματος αεραγωγών. Αποκλείουν το πέρασμα της φωτιάς «φράζοντας» την είσοδό με ενεργοποίηση του διαφράγματος.